Verzending en levering

Plaatst u een bestelling voor 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag wordt uw bestelde product nog dezelfde dag verzonden. Alle artikelen die op zondag worden besteld worden op maandagochtend verzonden. Bij Online Cover betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland.

Levertijd
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst voor 17:00 uur wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden via PostNL. U heeft uw bestelling in de meeste gevallen (90%) al de volgende dag in huis, met uitzondering op bestellingen die op zondag worden geplaatst.

De levertijd van onze producten is normaliter 1 werkdag. Als het formaat van het artikel aan de eisen van brievenbuspost voldoet wordt uw bestelling in een beschermende envelop verzonden via PostNL. Op deze manier zijn wij niet genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. Tevens hoeft u niet thuis te zijn op het moment van de bezorging. In tegenstelling tot vele andere webshops brengen wij geen extra kosten in rekening wanneer wij genoodzaakt zijn om het gewenste product met pakketzending te versturen.

Verzendmethoden
Onze producten worden zoveel mogelijk via brievenbuspost verstuurd. Hierdoor kunnen wij gratis verzending aanbieden.

Als u om welke reden dan ook liever gebruik maakt van pakketzending (als brievenbuspost ook mogelijk is) is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt dan kiezen via pakketzending via PostNL, de kosten bedragen hiervoor €6,75. U krijgt een Track & Tracenummer waarmee u online op de website van PostNL kunt nagaan waar uw pakketje zich bevindt.

Let op: u betaalt deze verzendkosten alleen als het gewenste artikel ook aan de eisen (formaat) van brievenbuszending voldoet. Indien u liever gebruik maakt van pakketzending kunt u dit bij uw bestelling onder verzendmethodes aangeven.

Verzendkosten
We verpakken de producten in speciaal door ons ontworpen verzendenveloppen. Deze enveloppen passen gewoon door uw brievenbus, handig toch? Door gebruik van een stevige enveloppe met daarin speciale folie heeft het weer geen invloed op uw bestelling. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Heeft u vragen over de verzending of onze verpakking of denkt u dat uw brievenbus toch te klein is voor onze verzendenveloppen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.