Bestellen en betalen

U kunt uw bestelling online plaatsen in onze webwinkel. Plaats de gewenste producten in de winkelwagen en doorloop het afrekenproces. Zodra we uw bestelling in goede orde hebben ontvangen ontvangt u van ons direct een bevestiging per e-mail. Heeft u na een half uur nog geen e-mail ontvangen neem dan even contact op met onze helpdesk zodat we de bestelling alsnog kunnen controleren en tot een goed einde kunnen brengen.

U kunt op Online Cover kiezen voor verschillende betaalmethoden:

Betalen met iDEAL
De in Nederland meest gebruikte manier van betalen is iDEAL. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor betalen met iDEAL. De volgende stap is het kiezen van uw eigen bank waarna u automatisch wordt doorgestuurd naar de beveiligde pagina van uw huidige bank. U kunt uw bestelling hier via een beveiligde verbinding betalen. Dit betalingsproces werkt dus erg gemakkelijk en veilig. Direct na de betaling ontvangen wij automatisch een bevestigingsbericht zodat we uw bestelling zo snel mogelijk kunnen afhandelen.

Betalen met paypal
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Voor deze betaalmethode dient u in het bezit te zijn van een PayPal account. Wanneer u nog niet beschikt over een PayPal account kunt u deze in enkele stappen aanmaken op de website van PayPal. Hierdoor betaalt u gemakkelijk en veilig in slechts enkele klikken.

Betalen door middel van een bankoverboeking
Kiest u voor een bankoverboeking dan kunt u na het plaatsen van u bestelling het te betalen bedrag zelf overmaken naar de bankrekening van Online Cover. Vermeld bij het overboeken graag uw ordernummer. Ons (ING giro) bankrekeningnummer is 6047218 ten name van Dutch Blue B.V.

Online Cover is een onderdeel van Dutch Blue. Maakt u gebruik van een internationale transfer heeft u ons IBAN nummer nodig: NL31INGB0006047218.

Wanneer u gebruik maakt van een bankoverboeking duurt het ongeveer 1 of 2 werkdagen voordat de betaling is verwerkt. Zodra de betaling is verwerkt zal het gewenste product naar u worden verzonden.